Junioritoiminta

Junioritoiminnan esittely

Kajaanin kiipeilijät aloittaa ohjatun junioritoiminnan syksyllä 2019. Junioreille perustetaan kaksi ryhmää, toinen 10 - 12 vuotiaille ja toinen 13 - 15 vuotiaille. 10 - 12 vuotiaiden ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 16:00 - 17:15 ensimmäisen vuoron ollessa 27.10.2019. Viimeinen vuoro on sunnuntaina 15.12.2019. 13 - 15 vuotiaiden ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18:00 - 19:15 ensimmäisen vuoron ollessa 22.10.2019.  Viimeinen vuoro on tiistaina 10.12.2019. Molempiin ryhmiin otetaan enintään 8 henkilöä.

Junnuryhmässä opetellaan kiipeilyn perustaitoja kuten lämmittely, kiipeilytekniikkaa, turvallisuutta sekä harrastetaan liikuntaa myös muissa muodoissa. Kiipeily painottuu matalalla tapahtuvaan boulderointiin, mutta myös köysikiipeilyä kokeillaan. Junnuryhmissä ei opeteta toisen henkilön varmistamista köysikiipeilyssä vaan varmistajina toimivat ohjaajat.

Junnuryhmän hinta on 109 euroa henkilöltä. Hintaan sisältyy 8 ohjattua kiipeilykertaa, Kajaanin kiipeilijät ry:n jäsenyys vuoden 2019 loppuun asti ja jäsenetuina on:

 • Seuran kiipeilyvarusteiden käyttäminen veloituksetta
  • kiipeilyvaljaita ja kenkiä voi käyttää seuran kiipeilyvuoroilla
 • Jokainen jäsenmaksun maksanut on vakuutettu. Kyseessä on tapaturmavakuutus joka on voimassa kiipeilylajeissa Suomessa ja ulkomailla 4000 metriin saakka, kilpailuissa, harjoittelussa ja näihin liittyneillä matkoilla. Vakuutus on voimassa ainoastaan jäsenillä, ei kausikorttilaisilla tai kertakävijöillä. Vakuutuksen ehdot, korvaussummat, vakuutusnumero sekä lisätietoa liitteenä olevassa vakuutuksen tuoteselosteessa. Lisätietoa Sporttiturva-vakuutuksesta.


Ensimmäisellä vuorolla jokaiselle junnuryhmäläiselle ei todennäköisesti riitä omia kiipeilykenkiä, mutta tilaamme puuttuvia kokoja lisää kun niiden tarve selviää. Kunnes saamme puuttuvat kengät, kenkiä vuorotellaan. Seuran lainatessa kenkiä kaikille junnuryhmäläisille, ei omien kiipeilyvarusteiden hankkiminen ole välttämätöntä harrastuksen aloittamiseksi.

Junnuryhmäläiset voivat osallistua myös yleisille vuoroille, mutta tällöin alle 14 -vuotiaiden seurana on oltava aikuinen joka valvoo ja huolehtii junnun turvallisuudesta.

Mikäli jokin ohjatuista vuoroista joudutaan peruuttamaan esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi, järjestetään korvaava vuoro myöhempänä ajankohtana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on tehtävä 20.10.2019 mennessä. Ilmoittautumisen tekee huoltaja, joka ilmoittaa seuran sähköpostiosoitteeseen kajaaninkiipeilijat<at>gmail.com seuraavat asiat:

 • Juniorin
  • etu- ja sukunimi sekä syntymäaika
  • postiosoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
 • Lisäksi huoltajan/huoltajien
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Yhteystietoja käytetään vain junnuryhmiin sekä yhdistyksen toimintaan liittyvään tiedottamiseen, kuten vuorojen muutoksista ilmoittamiseen.

Kun ilmoittautuminen on vahvistettu toimestamme, on junnuryhmän maksu maksettava seuran tilille FI04 5760 0320 1067 59 21.10.2019 mennessä. Maksun viestikenttään on laitettava juniorin etu- ja sukunimi sekä maininta "junnuryhmä".