Kiipeilyseinävuorot

Kiipeilyseinävuorot keväällä 2021

Kiipeilyvuorot on peruttu toistaiseksi koronatilanteen vuoksi.

Kiipeilyvuorojen jatkuessa ne ovat tiistaisin klo 18:30 - 20:30, torstaisin 19:00 - 21:00 ja sunnuntaisin 17:00 - 20:00. 

Kiipeilyvuorolla on pidettävä kasvomaskia ja ylläpidettävä suojaetäisyydet toisiin kiipeilijöihin. Vuorolle tullessa ja sieltä lähtiessä kädet on pestävä huolellisesti. Mikäli vuorolle on tulossa enemmän henkilöitä kuin kulloinkin voimassa oleva korona-ohjeistus sallii, ohjaaja ei voi päästää ylimääräisiä henkilöitä vuorolle. Vuorolle ei saa tulla sairaana tai oirehtivana.

Yleisille vuoroille voivat tulla kaikki jäsenet ja kausikorttilaiset. Alle 14 -vuotiaat voivat tulla vain aikuisen valvonnassa, jolloin aikuinen valvoo ja huolehtii lapsen tai nuoren turvallisuudesta.

Kiipeilyseinällä on mahdollista boulderoida ja kiipeillä yläköydellä. Alaköysikiipeilykin on mahdollista, mutta sitä varten on tuotava oma köysi ja jatkot.

Seinälle pääsee opiskelijaravintola Foxin ovesta (Ketunpolku 1, Kajaani). Jos ovi on lukossa, niin käy koputtelemassa ikkunaan talon takana (siihen josta näkyy seinälle).

 

Map to the wall